Bedrijfsuitje in Amsterdam? 2014-10-22T15:21:52+00:00

Wilt u een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren?

Overweeg dan de boot Het Wapen van Amsterdam van Rederij de Nederlanden te huren. Varen in Amsterdam is origineel en gezellig. Niet voor niets behoort een rondvaart in de grachten al jaren tot een van de populairste bedrijfsuitjes van Amsterdam.

Gaat om een klein intiem afdelingsuitje of een bedrijfsuitje met meerdere filialen? Het Wapen van Amsterdam kan maximaal 200 personen herbergen, maar Rederij de Nederlanden heeft meerdere schepen van 12 tot 200 personen waarmee fantastische tochten door Amsterdam gemaakt kunnen worden.

Is uw gezelschap groter dan 200 personen? Geen probleem. Rederij de Nederlanden kan bedrijfsuitjes in Amsterdam aan tot wel 1000 personen (verdeeld over meerdere schepen)

Vaste locatie of varen

Op zich kent Amsterdam vele locaties waar u een bedrijfsuitje kunt organiseren. Vaste locaties voldoende. Maar een varende locatie maakt uw bedrijfsuitje net even origineler en intiemer. Het inschepen bij de afvaartlocatie, gezamenlijke vertrek en aankomst en het steeds wisselende uitzicht maken een bedrijfsuitje aan boord net even origineler en leuker.

Het Wapen van Amsterdam: alle comfort

Aan boord zal het u gegarandeerd aan niets ontbreken. Of het nu gaat om een aangeklede borrel, een uitgeserveerd diner of bijvoorbeeld een walking dinner. Alles is mogelijk aan boord van ons schip. Misschien heeft u uitgesproken ideeën over hoe uw bedrijfsuitje vormgegeven zou moeten worden. Wij maken voor u graag een aanbieding op maat.

Bekijk ook eens onze standaard arrangementen. Voor een vast bedrag per persoon verzorgen wij schip, drank en catering. Geen onverwachte verrassingen dus. Rederij de Nederlanden is toonaangevend als het gaat om bedrijfsuitjes in Amsterdam.

Heeft u al een locatie voor uw bedrijfsuitje in Amsterdam en omgeving maar zoekt u een originele wijze van vervoer? Neemt contact met ons op. Wij verzorgen ook transfervaarten met bijvoorbeeld een aangeklede borrel aan boord.

Direct boeken bij de rederij

Boek uw bedrijfsuitje rechtstreeks bij ons. Dan heeft u sowieso geen extra kosten voor een boekingskantoor.

Klik hier om onze schepen van dichtbij te bekijken.