Zoekt u een evenementenlocatie in Amsterdam? 2014-10-22T15:33:53+00:00

Het Wapen van Amsterdam, de leukste evenementenlocatie in Amsterdam

Het Wapen van Amsterdam is een multifunctionele evenementenlocatie met een origineel tintje. Een evenement aan boord van een schip heeft vele voordelen. Denkt u eens aan de verschillende locaties waar u op en af kunt stappen. Zijn uw gasten eenmaal aan boord dan is er niets dat uw feest, presentatie of bijeenkomst nog kan onderbreken. Een schip is intiem en gezellig.

Onze schepen bieden aan boord alle comfort

Een varende evenementenlocatie is origineel en biedt exact dezelfde faciliteiten als een ‘vaste’ locatie in Amsterdam. Wilt u een presentatie houden aan boord? Dat kan. Alle benodigde apparatuur is aanwezig. DJ’s, Live Music, entertainment, de keuze is aan u! Onze schepen zijn uitgerust met alle denkbare voorzieningen. Naast een bar, toilet en verwarming hebben we uitstekende geluidsinstallaties en beamers voor elke denkbare presentatie.

Het Wapen van Amsterdam, een originele evenementenlocatie

Het Wapen van Amsterdam is de grootse salonboot van Amsterdam. Voor partijen tot 200 personen in het Wapen de ideale evenementenlocatie. Ook voor trainingen en cursussen is het Wapen zeer geschikt. De opstelling van het interieur is variabel en desgewenst groepsgewijs in te delen als de situatie daar om vraagt. Wat dacht u van bijvoorbeeld workshops aan boord? De wisselende omgeving werkt inspirerend op de groep.

Wellicht heeft u al een evenementenlocatie in Amsterdam op het oog maar zoekt u nog een leuke inspirerende wijze van vervoer? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden voor een transfertocht. Ook tijdens de pauze van uw evenementen op een locatie aan wal kunnen wij een ontspannen lunch- of borreltocht organiseren.

Evenementen tot 1000 personen

Is uw evenement groter dan bijvoorbeeld de capaciteit van het Wapen van Amsterdam, maar wilt u wel van onze ervaring gebruik maken? Neem ook dan contact met ons op. Wij hebben ervaring met evenementen tot 1000 personen. Referenties leveren wij op aanvraag.

Klik hier voor de leukste evenementenlocatie van Amsterdam

Catering en drank aan boord

Als u kiest voor een varende evenementenlocatie in Amsterdam dan hoeft het u aan niets te ontbreken. Of het nu gaat om een aangeklede borrel, een uitgeserveerd diner of bijvoorbeeld een walking dinner. Alles is mogelijk aan boord van onze schepen. Misschien heeft u uitgesproken ideeën over hoe u uw evenement vormgegeven wilt hebben. Of het nu gaat om de inrichting of de catering, wij kunnen voldoen aan uw wensen. Wij bieden ook de keuze uit een aantal standaard evenementen. Voor een vast bedrag per persoon verzorgen wij schip, drank en catering. Geen onverwachte verrassingen dus. Rederij de Nederlanden is toonaangevend als het gaat om varende evenementenlocaties in Amsterdam.

Direct boeken bij de rederij

Bij ons huurt u een originele varende evenementenlocatie tegen het laagst mogelijke tarief in Amsterdam. Boek direct bij ons en u heeft geen extra kosten voor een boekingskantoor.

Klik hier om onze schepen van dichtbij te bekijken.