Feestboot in Amsterdam 2014-10-22T17:33:55+00:00

Feestboot huren in Amsterdam

Varen in Amsterdam is een feest op zich. Wilt u de medewerkers van het bedrijf of uw familie eens echt verwennen? Huur dan een feestboot in Amsterdam. Niets is origineler dan een party aan boord van een schip. Varend op één van onze feestboten zit de sfeer er al snel goed in als de trossen eenmaal los zijn.

Een feest op z’n Amsterdams

Een geslaagd Amsterdams feest vindt plaats op het water. De intimiteit van een schip, uw gasten komen en vertrekken gezamenlijk, geen ongenode gasten. U viert aan boord echt uw eigen feest.

Het Wapen van Amsterdam is de feestboot bij uitstek. Haar overdekte voor- en achterdek en de grote salon bieden ruimte aan wel 200 feestgangers. Op de dekken mag gerookt worden terwijl binnen de DJ of de band de sterren van de hemel spelen.

Zoekt u een feestboot voor een kleiner gezelschap? Dat kan ook. Wij hebben al schepen vanaf vier personen. Voor een overzicht van onze schepen klik hier

Rederij de Nederlanden heeft een feestboot voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een intiem familiediner of een populair bedrijfsfeest, varen in Amsterdam is zoveel leuker dan een feestzaaltje op een vaste locatie.

All inclusive Feestboot huren in Amsterdam?

Wat is prettiger dan van te voren precies te weten waar u aan toe bent. Als u een feestboot bij ons huurt kunt u kiezen voor een van te voren vastgestelde prijs per persoon. Wij hebben een ruime keuze aan standaard arrangementen inclusief catering en drank. Wat dacht u van een volledig verzorgde BBQ boot, of een overheerlijke saté boot? Misschien wilt u liever een eenvoudige borrel met een bittergarnituur. Kies dan voor onze Borrelboot. Al deze arrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een onbeperkt Hollandse Bar. Alles tegen een van te voren vastgestelde prijs per persoon.

Bedrijfsfeest eens anders vieren?

Wilt u uw bedrijfsfeest, reünie, promotieborrel of jubileum eens heel anders vieren? Huur dan een feestboot in Amsterdam. Uw bedrijfsevenement, themafeest, personeelsuitje of teambuildingactiviteiten kunnen ook prima aan boord van een van onze partyschepen georganiseerd worden.

Klik hier voor een overzicht van onze feestboten