Feestlocatie Amsterdam Huren 2015-01-15T14:04:25+00:00

Het Wapen van Amsterdam, een originele, varende feestlocatie in Amsterdam

Wilt u een spannende en originele feestlocatie huren in Amsterdam? Kies dan voor het Wapen van Amsterdam

Varen in Amsterdam is een feest voor u en uw gasten. De prachtige monumentale grachten zijn het ideale decor voor een bedrijfsfeest, jubileum, familieborrel of trouwerij. Wilt u een feestlocatie huren in Amsterdam? Dan is het Wapen uw ideale keuze. Het Wapen van Amsterdam is met haar romantische interieur het ideale schip voor gezelschappen van 40 tot 200 personen.

Feestlocatie in Amsterdam voor een aantrekkelijk tarief

Het huren van een originele feestlocatie in Amsterdam is niet altijd even eenvoudig. Er wordt wel gezegd dat het huren van een varende feestlocatie zoals het Wapen van Amsterdam een stuk duurder zou zijn dan een vaste locatie. Dat is zeker niet het geval. Het Wapen kan probleemloos concurreren met andere feestlocaties in Amsterdam. Daarnaast vergt het Wapen geen extra sfeer verhogende aankleding.

Catering en drank aan boord

Uw wensen op het gebied van eten en drinken zijn door ons (bijna) allemaal in te vullen. Mocht u speciale wensen hebben dan bieden wij ook de mogelijkheid voor maatwerk. Onze medewerkers helpen u graag verder met tips, adviezen en prijzen. De all-inclusive arrangementen gaan uit van een prijs per persoon inclusief drank. Geen verassingen maar een duidelijke prijs p.p. zonder bijkomende kosten.

Schepen met alle comfort

Het Wapen van Amsterdam beschikt over een bar, toilet en verwarming. Aan boord is er een uitstekende geluidsinstallatie. Opstellingen zijn variabel en desgewenst groepsgewijs in te delen als de situatie daar om vraagt. Hebt u al afspraken gemaakt om een feestlocatie in Amsterdam (of omgeving) te huren maar zoekt u bijvoorbeeld een originele wijze van vervoer? Neemt contact met ons op. Wij verzorgen ook transfervaarten met bijvoorbeeld een aangeklede borrel aan boord.

Direct boeken bij de rederij

Overweegt u een leuk feest te organiseren maar wilt u eens wat anders dan de bedrijfskantine of een restaurant? Kies dan voor het Wapen van Amsterdam. Misschien is het Wapen voor u te groot. Klik dan hier. Wij hebben schepen beschikbaar voor gezelschappen van 2 tot 200 personen. Onze vloot is zo opgebouwd dat u altijd een passende feestlocatie ter beschikking heeft. Bij ons huurt u een originele varende feestlocatie tegen het laagst mogelijke tarief in Amsterdam.

Boek direct bij ons en u heeft geen extra kosten voor een boekingskantoor.

Klik hier om onze vloot van dichtbij te bekijken.