Feestlocatie in Amsterdam nodig? 2014-10-22T15:16:09+00:00

Bent u op zoek naar een originele feestlocatie in Amsterdam? Kies voor Het Wapen van Amsterdam

Niets is zo leuk als feestelijk varen in Amsterdam. Of het nu zomer of winter is, de ideale feestlocatie in Amsterdam is een schip. Comfortabel, origineel en gezellig. En uw gasten altijd dichtbij. Overweegt u een leuk feest te organiseren maar wilt u eens wat anders dan de bedrijfskantine, een restaurant of een van de vele kale feestlocaties die Amsterdam rijk is? Kies dan voor Het Wapen van Amsterdam van Rederij de Nederlanden. Het Wapen heeft een maximum capaciteit van 200 personen. Mocht u met meer mensen van een feestje willen genieten, dan kunnen andere schepen van Rederij de Nederlanden ingezet worden, waardoor de maximum capaciteit verhoogd kan worden (verdeeld over verschillende schepen).

Catering en drank aan boord van Het Wapen van Amsterdam

Veel mensen denken dat een varende feestlocatie duurder is dan een vaste locatie in Amsterdam. Dat is zeker niet per definitie het geval. Onze all-inclusive arrangementen gaan uit van een prijs per persoon inclusief drank. Geen verassingen, maar een duidelijke prijs p.p. zonder bijkomende kosten.

Maatwerk

Mocht u speciale wensen hebben dan bieden wij ook de mogelijkheid voor maatwerk. Uw wensen op het gebied van eten en drinken zijn door ons (bijna) allemaal in te vullen. Onze medewerkers helpen u graag verder om Het Wapen van Amsterdam optimaal aan te kleden en te voorzien van catering.

Het Wapen van Amsterdam: alle comfort

Het schip is uitgerust met alle denkbare voorzieningen. Naast een bar, toilet en verwarming hebben we een uitstekende geluidsinstallatie en beamers voor elke presentatie. Opstellingen zijn variabel en desgewenst groepsgewijs in te delen als de situatie daar om vraagt. Heeft u al een feestlocatie in Amsterdam (of omgeving) maar zoekt u bijvoorbeeld een originele wijze van vervoer? Neemt contact met ons op. Wij verzorgen ook transfervaarten met bijvoorbeeld een aangeklede borrel aan boord.

Direct boeken bij de rederij

Bij ons huurt u een originele varende feestlocatie tegen het laagst mogelijke tarief in Amsterdam. Boek direct bij ons en u heeft geen extra kosten voor een boekingskantoor.Lees hier meer over Het Wapen van Amsterdam.