Trouwlocatie Amsterdam | Wapen van Amsterdam 2014-10-22T17:17:16+00:00

Zoekt u een trouwlocatie in Amsterdam? Kies dan voor Het Wapen van Amsterdam

Trouwen op een boot geeft uw verbintenis een extra feestelijk tintje. Een gezellig schip met al uw dierbaren om u heen. Denk bijvoorbeeld aan een romantische tocht over de Amstel met een uitgeserveerd diner aan boord. Het Wapen van Amsterdam is een originele en onvergetelijke trouwlocatie, met plaats voor ongeveer 175 gasten.

Officiële trouwlocatie in Amsterdam

Wist u dat Het Wapen van Amsterdam van Rederij de Nederlanden is aangewezen als officiële trouwlocatie door de gemeente Amsterdam? Aan boord van het Wapen hebben wij ruimte voor 175 genodigden om te borrelen, dineren en feesten tot in de late uurtjes, terwijl de prachtige grachten van Amsterdam een sfeervol decor vormen.

Voorzieningen aan boord

Het Wapen van Amsterdam is vanzelfsprekend voorzien van een scheepsbar, verwarming, toilet en muziekaansluitingen voor diverse media en een microfoon voor de nodige speeches en gelukwensen.

Daarnaast zijn er vele extra’s mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een LCD TV scherm waarop een mooie presentatie kan worden gegeven, live muziek aan boord of een DJ die de gasten tot in de late uren kan laten dansen.

Neem geheel vrijblijvend een kijkje aan boord van de mooiste trouwlocatie van Amsterdam

Wij nodigen u graag uit om geheel vrijblijvend Het Wapen van Amsterdam te bezichtigen. Het verplicht u tot niets maar brengt u in ieder geval op leuke ideeën. Uiteraard zonder een enkele verplichting.