Vaarroutes 2013-02-14T12:17:53+00:00

Het Wapen van Amsterdam kan vanuit haar centrale ligplaats in Amsterdam diverse inspirerende en bijzondere vaarroutes voor u in stijl verzorgen in en rondom Amsterdam.

Tijdens deze vaartochten genieten uw gasten ´s ochtends aan boord van Het Wapen van Amsterdam van een kop koffie en na een dag vol inspiratie varen uw gasten aan het eind van de middag weer terug naar Amsterdam, waarbij onze bemanning voor een borrel en exclusieve borrelhapjes zorgt.  Ook bestaat er de mogelijkheid dat u deze dag met uw gasten in stijl afsluit met een exclusief buffet of diner.

Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid dat u de gehele dag op Het Wapen van Amsterdam met uw gasten verblijft, tijdens een dergelijke minicruise doet u onderweg voldoende inspiratie op voor een zakelijk evenement, als een vergadering of een brainstormsessie. Wij verzorgen dan uiteraard de gehele dag exclusieve catering aan boord en het schip is uiteraard voorzien van de modernste technieken om vergaderingen of andere zakelijke evenementen te faciliteren.

Mocht u zelf ideeën hebben over een vaarroute of meer informatie willen hebben over onze vaarroutes, neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers. In overleg kunnen wij u dan maatwerk aanbieden, om uw evenement in stijl op het water te organiseren. Hieronder vind u een korte selectie van onze vaarroutes.